خوراک مرغ مکزیکی به همراه برنج قهوه ای
آیا تا به حال مرغ را به همراه لوبیا و نخود درست کرده اید؟ مکزیکی ها یک نوع خوراک دارند که در آن مرغ را با لوبیا و نخود کنار هم قرار می دهند. برای برنج این غذا می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید.
آیا تا به حال مرغ را به همراه لوبیا و نخود درست کرده اید؟ مکزیکی ها یک نوع خوراک دارند که در آن مرغ را با لوبیا و نخود کنار هم قرار می دهند. برای برنج این غذا می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید.
مواد لازم:
- ران مرغ: ۴ عدد
- برنج قهوهای: ۲ پیمانه
- لوبیای سفید: یک چهارم پیمانه
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- نخود آبگوشتی: یک هشتم پیمانه
- پیازچه خرد شده: یک چهارم پیمانه
- فلفل قرمز: یک هشتم قاشق چایخوری
- زعفران آب زده: یک قاشق چایخوری
- پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپخوری
- روغن کنجد: ۵ قاشق سوپخوری
- قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
روش تهیه:
1. ابتدا ران مرغ را با روغن کنجد، فلفل قرمز و سیاه مخلوط میکنیم و دو دقیقه ورز میدهیم؛ سپس روی آن را میپوشانیم و به مدت 5 ساعت در یخچال میگذاریم؛ سپس لوبیای سفید و نخود آبگوشتی را به مدت 10 ساعت خیس میکنیم؛ میگذاریم کاملا بپزند.
2. رانهای مرغ مزهدار شده را با روغن کنجد سرخ و سپس نخود و لوبیای سفید پخته را اضافه میکنیم. زعفران آب زده، قرص عصاره پودرشده و پیاز سرخ شده را نیز اضافه میکنیم. 2 پیمانه آب جوش روی خوراک ریخته و میگذاریم تا بپزد. درنهایت پیازچه خرد شده را افزوده و میگذاریم خوراک کاملا غلیظ شود.
3. برنج قهوهای را به صورت کته آماده می کنیم؛ یعنی به همراه 4 پیمانه آب و یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی حرارت گذاشته و صبر میکنیم تا آب برنج کاملا کشیده شود؛ به مدت 20 دقیقه آن را دم و درون یک کاسه فشرده میکنیم. حال برنج فشرده شده را درون بشقاب برگردانیم و یک تکه مرغ را روی برنج میگذاریم و از حبوبات دور آن میریزیم یا برنج را درون ظرف میکشیم و خوراک مرغ را دور برنج میکشیم و به سلیقه دلخواه تزئین می کنیم.
ارسال نظر