با این پیتزای سالامی آتش می گیرید!
اگر دوست دارید یک پیتزای خوشمزه و تند را در خانه درست کنید، حتما پیتزا سالامی تند را امتحان کنید. بعد از خوردن این پیتزا احساس می کنید آتشی درون دهانتان است!!
مواد لازم:
- آرد: ۲۰۰ گرم
- مایه خمیر: ۱۰ گرم
- شکر: ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک: به میزان لازم
- شیر ولرم: ۱/۸ لیتر
- روغن زیتون: ۶ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی: ۶ عدد
- فلفل سبز ریز: ۶ عدد
- پنیر ورقه ای: ۶۰ گرم
- کالباس سالامی به صورت ورقه ای: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
1- یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا وربیاید.
2- سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.
3- ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.
توجه:
مواد لازم یاد شده برای ۴ نفر میباشد.
نظر کاربران
خوشمزه بنظر میاد/