جوجه کباب با سس گردو و رب انار
برای درست کردن جوجه کباب همیشه از قبل جوجه ها را مزه دار می کنند. روش های مختلفی برای طعم دار کردن جوجه ها وجود دارد. در این مطلب جوجه ها را با رب انار و گردو طعم دار کرده ایم.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۱ کیلوگرم جوجهکباب ساده
- ۴-۳ ق س رب انار
- به تعداد لازم سیخ چوبی
- ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده
- ۲ ق س روغنزیتون
طرز تهیه:
1. ابتدا جوجهکبابها را به قطعات مناسب برش دهید. در یک ظرف مناسب رب انار را بریزید، سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده ، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. روغنزیتون را هم افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا سس کمی رقیق شود.
2. سس آماده شده را روی جوجهکبابهای خرد شده بریزید و آنها را خوب به سس آغشته کنید، سپس ظرف حاوی جوجهکبابها را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جوجهکبابها طعم دار شوند.
3. کمی قبل از پخت، جوجهکبابهای طعم دار شده را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، سیخهای جوجهکباب را داخل تابه بچینید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا جوجهها مغزپخت شوند، سپس در تابه را برداشته، سیخها را پشتورو کنید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. حالا میتوانید سرخ شان کنید.
يه جور ديگه
میتوانید جوجهکباب را داخل فر هم بپزید. به این صورت که فر را روشن کنید تا گرم شود. بعد داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را چرب کنید، سپس سیخهای آماده شده را روی سینی چیده و آن را داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بگذارید. پس از اطمینان از پخت جوجهکباب، شعله بالای فر را روشن کنید تا روی جوجهها هم کمی سرخ شود، سپس آن را سرو کنید.
ارسال نظر