رول بادمجان با سس پستو
با کلاس ترین بادمجان های دنیا!
این رولهای بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی می دهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجانانگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۲ عدد بادمجان
- ۴ ق س قارچ ریز خرد شده
- ۲ ق س ریحان خرد شده
- ۲ ق س پنیر پارمسان
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۲ /۱ پیمانه پنیر ریکوتا
- به میزان لازم نمک و فلفل
- مقداری روغن
- 5 حبه سیر رنده شده
- 1 پیمانه پنیر پارمسان
- 2 پیمانه ریحان
- 1 پیمانه روغنزیتون
- 1 پیمانه گردوی خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیریدطوری که قسمتهایی از پوست روی بادمجانها بماند. حالا بادمجانها را بهصورت لایههای نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برشهای بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برشهای بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجانهای لولهای را داخل سینی فر بچینید.
۳. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجانهای لولهای بریزید.
۴. قالب را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا میتوانید غذا را سرو کنید.
ارسال نظر