قیمه بوشهری
قيمه بوشهري با قيمه هاي شهر هاي ديگه خيلي فرق ميكنه. هم ظاهرش هم مزه اش. قيمه بوشهري رو ميكوبن و بايد طوري گوشتش له شده باشه كه وقتي قاشق ميزني كش بياد.
مواد لازم:
- گوشت گوسفند 500 گرم
- لپه 250 گرم
- دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- زعفران و زردچوبه و نمک مقداری
طرز تهیه:
۱- لپه را از شب قبل خیس دهید، لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه، دارچین و ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
۲- همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید، ۸ لیوان آب اضافه کنید و ۱ - ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
۳- پس از پخت آب گوشت را جدا کنید سپس گوشت را بکوبید، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
۴- رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده، آب گوشت صاف شده، پودر لیمو عمانی، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.
نکته: این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد، پیشنهاد میشود گوشت، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود.
ارسال نظر