سوپ مخصوص برای فصل سرما
تا حالا سوپ سبزیجاتی خوردید که هم کم کالری باشد، هم سیرتان کند و هم از بدنتان سم زدایی کند؟ این سوپ مخصوص، همه این ویژگی ها را با هم دارد.
مواد لازم:
- یک عدد پیاز بزرگ، پوست کنده و خرد شده
- یک حبه سیر، پوست کنده و ریز ریز شده
- یک عدد شلغم، پوست کنده و تکه تکه شده
- یک عدد سیب زمینی شیرین متوسط، پوست کنده و تکه تکه شده
- ۲ فنجان آب سبزیجات (با حرارت دادن مقداری سبزیجات در یک قابلمه آب بدست می آید)
- دو عدد کدو سبز بزرگ، تمیز شده و حلقه حلقه شده به قطعات ۱ سانتی متری
- به اندازه یک مشت کلم ( هر نوعی )، آب کشیده و خشک شده
- یک مشت پر برگ اسفناج
روش پخت:
۱- به مدت ۴ دقیقه سیر و پیاز را در یک ماهی تابه گود یا قابلمه به همراه مقداری آب یا آب سبزیجات سرخ کنید. شلغم و سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید. باقی آب سبزیجات را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد.
۲- کدو سبز و کلم را اضافه کنید، و اجازه دهید ۵ دقیقه در آب سبزیجات بجوشند. در پایان اسفناج ها را اضافه کنید، و اجازه دهید یک دقیقه دیگر نیز بجوشد. سوپ را به داخل مخلوط کن منتقل کنید، و تا زمانی که حالتی نرم به خود بگیرد مخلوط کنید. پوره ای که به دست آمده را به داخل قابلمه بازگردانید و شعله را کم کنید، و مقداری جعفری تازه خرد شده به آن اضافه کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در دستور پخت این غذا برای ۴ وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده شامل یک کاسه می شود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این سوپ می باشد.
- کالری: ۹۰
- کالری از چربی در یک وعده: ۵
- مقدار کل چربی در یک وعده: ۰.۶ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۰.۱ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۰ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۱۵۵ میلی گرم
- مقدار کل کربوهیدرات در یک وعده: ۱۹.۳ گرم
- فیبر در یک وعده: ۴.۷ میلی گرم
- قند در یک وعده: ۷ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۴.۱ گرم
- ویتامین A در یک وعده: ۲۲۴ درصد
- ویتامین C در یک وعده: ۱۲۳ درصد
- کلسیم در یک وعده: ۹ درصد
- آهن در یک وعده: ۷ درصد
ارسال نظر