طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز
ته چین یکی از خوشمزه هایی است که تمام مدل های مختلف آن طرفداران زیادی دارد. به دلیل حجم زیاد علاقه مندان، هر روز دستور پخت های متنوعی برای این نوع غذا ارائه می شود. علاوه بر تنوع، راحتی پخت آن نیز مهم است.
مواد اولیه:
- برنج ۳ پیمانه
- ماست ۱ لیوان
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
- نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم
- قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
- مرغ ۲ تکه
- زرشک ۱/۳پیمانه
- روغن مایع نصف لیوان
- پیاز کوچک ۱ عدد
طرز تهیه:
۱- ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت میدهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. (گلاب عطر فوقالعاده ای به زرشک میدهد)
۲- قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت میدهیم کمی ابلیمو زده تا سیاه نشه. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه میکنیم.
۳- برنج رو از قبل خیس کرده و ابکش میکنیم بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.
۴- تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ماست و روغن مایه و زعفرون. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.
۵- کف دیگ پلوپز را چرب کرده (البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز میریزیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته وکمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو میریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق میزنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و۱ ساعت)
۶- ته چین بعد از ۱ ساعت آماده میشه و میتونید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.
نظر کاربران
اینهمه تبلیغ؟؟؟؟ اه اه
ببخشید .برنج از قبل خیس کنیم یعنی چی .تو اب بپزیم یا تو ابسرد فقط بزاریم
پلوپز من دیجیتاله اونو رو کدوم گزینه تنظیمکنیم
مرسییییییی