نکات ریز برای تهیه پاپ کورن های طعم دار
فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده رو همه بلدن… فقط کافیه مقداری روغن و نمک تو یه قابلمه در دار بریزید و وقتی داغ شد ذرت رو بهش اضافه کنید و هر از گاهی قابلمه رو تکون بدید تا شروع به پف کردن کنه… همین… ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار رو بلد نباشن.
پاپ کورن کره ای:
برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.
پاپ کورن لیمویی:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.
پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغ!همین!
پاپ کورن سرکه ای:
بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.
پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاپ کورن شکلاتی:
مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات مهم تهیه پاپ کورن:
1- برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکنه.
2- ذرتتون نباید نمدار باشه ، بهتره ذرت رو در جای خشک نگهدارید.
3- همینطور ذرت نباید خیلی کهنه باشه.
4- اصلا ذرت های بسته بندی رو پیشنهاد نمیکنم و به نظرم بهتره از عطاریهای آشنا ذرت رو بخرید.
5- حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشه و پاپ کورن ها خوب پف نمکنه و خیس میشه.
6- میتونید در قابلمه رو نیم باز بذارید تا رطوبت داخل قابلمه بیاد بیرون ولی من این کار رو نمیکنم.
نظر کاربران
حالا فر از کجا بیارم!
پاسخ ها
خخخخ اره،مادرم نمیزاره به فر دست بزنم
ای کاش 4 واحد پاپ کورن سازی در دانشگاه ها تدریس بشه
از اونجایی که اینترنت آوردی
پاسخ ها
ایولا مرضیه کف کرد
خوبه
یاد گرفتم...ممنون
خیلی خوبه
siavashکاربر عزیز فر لازم نیست یک قابلمه آلمینیومی که توش برای 6 نفر برج مد می کنی بذار روی گاز شعله هم یه کم زیاد کنید نصف استکان ذرت بریزید در رو ظرف بذارید با دستمال قابلمه را روی گاز با فاصله 5 سانت روی شعله3 یا 4 دقیقه تکان دهید. شاید دفعات اول خراب کنی نترس یاد می گیری خیلی راحته کره رو هم میتونید در اول کف قابلمه چرب کنید و یا در آخر روی پاپ کورن رنده کنید.
وای چقدر جالب!!!
سلام مرسی از راهنمایهاتون ولی کاش می گفتین چه جوری سرکه و کره رو روش بریزیم
سلام
چیکار باید کرد که پاپ کرن ها نمک رو خوب جذب کنه هر کاری می کنم کم نمک میشه
پاسخ ها
نمک رو اسیاب کن ک مثل ارد بشه اونوقت کامل جذب پفیلامیشه
خب وقتی سرکه رو بریزی روشون که ذرتا جمع میشه
واقعا که! خلاقیت ندارید؟ یه مقالست تو تمام وب سایت ها همینه چند تا عکس مشابه با مقاله مشابه چند تا روش جدید بدید خوب اینو من تو صد وب سایت دیگه هم دیدم و خوندم یوتیوب هم که فیلتر میکنید ادم مجبوره بشین یه مشت مزخرفات تکراری بخونه
پاسخ ها
ایول پدارم، حرف دل منو زدی
بدون فرهم میشه
من چند باری درست کردم ولی هیچ وخ خوب ازآب در نیومد،چه کار کنم؟
سرکه رو که میریزم پاک کرن ها جمع میشن نمدار میشن چیکارش کنم؟؟
از چه سرکه ای باید استفاده کرد سفید یا قرمز