خورش ماست، پیش غذای محلی اصفهانی ها
خورش ماست غذای اصیل و سنتی مردم نصف جهان است. البته این غذا خورش نامیده می شود اما بهعنوان خورش خورده نمیشود و همیشه نقش دسر و یک پیش غذا را دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲۰۰ گرم گوشت گردن گوسفند
- ۲ /۱ پیمانه شکر
- ۱ عددپیاز
- ۳ پیمانه ماست
- ۱ عددزرده تخممرغ
- ۱ ق س زعفران دم شده
- ۱ ق س گلاب
- ۱ ق س مغز خلال بادام
- به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
- ۱ ق س مغز گردو
طرز تهیه:
1. گوشت را با یک عدد پیاز و زردچوبه بگذارید خوب بپزد و له شود.
2. حال گوشت را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید.گوشت را باید آنقدر بکوبید تا کش بیاید.
3. زرده تخممرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کش بیاید.
4. وقتی ماست جوش آمد،گوشتکوبیده شده راروی آن بریزیدو هم بزنید.
5. حالا مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید وهم بزنید. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
6. خورش را 24 ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب جا بیفتد. این خورش سرد سرو میشود.
نظر کاربران
پیش غذا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!