حلوای بادام، پیشنهاد بیرجندی ها
حلوا مدلهای مختلف و طعمهای متنوعی دارد. اگر حلوا دوست دارید و دلتان میخواهد یک نوع جدید آن را امتحان کنید، این حلوای بادام بهترین انتخاب است.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۱ پیمانه آرد سنگک
- ۱ پیمانه شکر
- ۲ /۱ ۱ پیمانه آب
- ۲ /۱ پیمانه بادام پودر شده
- ۲ /۱ پیمانه روغن مایع
- ۲ /۱ پیمانه گلاب
- ۱ ق س زعفران دم شده
- ۱ ق چ دارچین
طرز تهیه:
1. آرد را درون قابلمه مناسبی تفت دهید تا رنگش عوض شود.
2. در یک قابلمه جداگانه آب و شکر را بگذارید جوش بیاید.زعفران و گلاب را هم اضافه کنید تا شربت حلوا آماده شود.
3. وقتی رنگ آرد عوض شد، دارچین و بادام پودر شده را اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا روغن را بریزید و خوب هم بزنید.
5. شربت حلوا را روی آرد بریزیدو خیلی سریع هم بزنید.وقتی آب بخار شد و حلوا به قاشق نچسبید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و درون ظرف بکشید.
نکته
میتوانید آرد و روغن را از همان ابتدا مخلوط کنید و هم بزنید و وقتی رنگ آرد تیره شد، شربت حلوا را اضافه کنید.
ارسال نظر