۲۵۹۷۵۶
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی  ها

کم‌ کم سروکله میگوهای تازه پیدا می‌شود. اگر دلتان می‌خواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهری‌ها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بی‌دردسر.

مجله آشپزی مثبت - شیرین واثقی: کم‌ کم سروکله میگوهای تازه پیدا می‌شود. اگر دلتان می‌خواهد یک خورش خوشمزه و اصیل بخورید میگوی کنجدی بوشهری‌ها بهترین انتخاب است. یک غذای ساده ، سریع و بی‌دردسر.

میگو کنجدی، غذای پیشنهادی اهوازی  ها

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۳۰۰ گرم میگو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ /۱ پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • ۱ ق س روغن‌زیتون

طرز تهیه:

1. میگوها را 3 دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

2. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

3. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

4. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

5. حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

6. مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج