۲۵۹۷۵۵
۲ نظر
۵۰۲۷
۲ نظر
۵۰۲۷
پ

باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها

باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند.

مجله آشپزی مثبت - فرانک اکبری: باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان می‌خواهد برای شام هیجان‌انگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بی‌شک پیشنهاد مناسبی است.

باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
  • ۲ ق س شوید خشک
  • ۴ عددسیر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ ق س روغن
  • ۲ لیوان آب
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.

2. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.

3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.

4. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.

5. وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    باقلا قاتوق غذای ما گیلانی هاست

  • بدون نام

    غرب مازندران هم گیلک نشینه .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج