باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها
باقلا قاتوق غذای محبوب شمالیهاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
- ۲ ق س شوید خشک
- ۴ عددسیر
- ۲ عدد تخممرغ
- ۲ ق س روغن
- ۲ لیوان آب
- به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
2. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
4. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
5. وقتی باقلا پخت تخممرغها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخممرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.
نظر کاربران
باقلا قاتوق غذای ما گیلانی هاست
غرب مازندران هم گیلک نشینه .