کباب قرقاول
قرقاول يکي از پرندگاني است که داراي پرهاي بسيار زيبا و گوشت بسيار لذيذ است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمنا اين پرنده کمياب است و تهيه آن به آساني مقدور نيست در هر حال ما طريقه کباب کردن آنرا ذيلا شرح ميدهيم.
مواد لازم:
- گوشت قرقاول ۱۲۰۰ گرم
- آب ليموترش ۲.۵ فنجان
- پياز خام خلال شده ۳ عدد
- روغن زيتون ۰.۵ فنجان
- فلفل قدري
- نمك قدري

طرز تهيه:
۱- پرهاي قرقاول را بدقت ميگيريم و پرهاي ريز باقيمانده را بدقت مي سوزانيم ، بعد آنرا بدقت مي شوئيم و خشک مي کنيم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه مي نمائيم و در پیاز، نمک، فلفل، آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم ، بعد قطعات آنرا بطوريکه سينه ها و رانها جدا باشند به سيخ مي کشيم.
۲- ابتدا رانها را روي آتش کمي برشته ميکنيم ، بعد سينه ها را روي آتش ميگذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي سازيم و سيخ ها را مرتب پشت و رو مي کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتبا روي قطعات قرقاول ميدهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.
ارسال نظر