بوقلمون برگر با سس باربیکیو
معمولا اگر هوس برگر کنیم یک سری به فست فودها میزنیم و یک برگر تپل سفارش می دهیم. بعضی ها هم خودشان در خانه با گوشت چرخ کرده برگر درست می کنند. اما میخواهیم طعم جدیدی از برگر را امنحان کنیم و با گوشت بوقلمون چرخ شده برگر درست کنیم.
مواد لازم براي۴ نفر
- ۴/۱ پیمانه پیاز رنده شده
- ۴/۱ پیمانه سس باربیکیو
- ۲ ق س پودر سوخاری
- ۴/۱ ق چ ادویه تند
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۵۰۰ گرم بوقلمون چرخ کرده
- ۴ عدد برگ کاهو
- ۴ عدد گوجهفرنگی
- ۴ عدد نان همبرگری
طرز تهیه:
1. در یک کاسه مناسب بوقلمون چرخ کرده، پیاز رنده شده، پودر سوخاری، سس باربیکیو ، ادویهجات و نمک و فلفل را بریزید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید. مواد را کمی ورز دهید تا مایه برگر آماده شود.
2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه برگر را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را با کمک دست گرد کرده و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید.
3. برگرها را بعد از سرخ شدن از تابه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید. نان همبرگریها را از وسط باز کنید. یک برگ کاهو داخل آن قرار دهید. گوجهفرنگی را بهصورت حلقهای خرد کنید، سپس چند حلقه روی کاهو بگذارید. حالا یک برگر داخل نان بگذارید. در صورت تمایل یک پیاز را خرد کنید و داخل نان قرار دهید. همه نانها را به همین شکل آماده کنید. اکنون میتوانید برگرها را سرو کنید.
یه جور دیگه
به جای سس باربیکیو از هر سسی که دوست دارید می توانید استفاده کنید.
ارسال نظر