كوكوي كدو حلوايي با سس ماست و شويد
كدوحلوايي با پاییز می آید، ولي بعضيها با طعم آن ميانه خوبي ندارند و ترجيح ميدهند به جاي خوردنش، از آن به عنوان عنصري تزیيني در آشپزخانه استفاده كنند.
مجله سیب سبز: كدوحلوايي با پاییز می آید، ولي بعضيها با طعم آن ميانه خوبي ندارند و ترجيح ميدهند به جاي خوردنش، از آن به عنوان عنصري تزیيني در آشپزخانه استفاده كنند. اين موضوع شايد ارتباط مستقيمي با روش پخت غذا بااستفاده از كدوحلوايي داشته باشد. كوكوي آن را بپزيد مطمئن باشيد مشترياش ميشويد.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۴۰۰ گرم كدوحلوايي
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱ عدد هويج
- ۲ /۱ قس شويد خشك
- ۲ قس پنير فتا(صبحانه)
- به ميزان لازم نمك ، فلفل و زعفران
- مقداري روغن سرخ كردني
- مواد لازم براي سس ماست و شويد
- ۲ قس شويد تازه
- ۱ پيمانه ماست چكيده
- ۱ حبه سير رندهشده
- به ميزان لازم نمك و فلفل
طرز تهیه:
1. كدوحلوايي را پوست بگيريد و ريز رنده كنيد. هويج را بپزيد و بعد آن را هم ريز رنده كنيد و هر دو را در كاسهاي بريزيد.
2. تخممرغها را در كاسه بشكنيد، شويد خشك را هم اضافه كنيد، بعد مواد را خوب هم بزنيد. پنير را رنده كنيد و به همراه نمك، فلفل و زعفران به مايه كوكو اضافه كرده ، مخلوط كنيد.
3. تابه را روي حرارت بگذاريد و در آن كمي روغن بريزيد تا داغ شود. از مايه كوكو به اندازه يكي دو قاشق برداريد و در روغن داغ سرخ كنيد.
4. وقتی یک طرف كوكوها سرخ شد ، برگردانيد طوري كه طرف دیگرشان هم خوب سرخ شود. بعد آنها را از روغن بيرون بياوريد و روي دستمال كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافيشان گرفته شود.
5. وقتي كوكوها آماده شد، سس را درست كنيد. به اين صورت كه شويد را خوب ريز كنيد و با سير رنده شده در ماست بریزید و هم بزنيد. در صورت نياز نمك و كمي هم فلفل اضافه كنيد.
ارسال نظر