دسر كلمبروكلی این چو
بروكلیها را شسته و با چاقو ساقه آن را بزنید و گلهای كوچك را بسیار مرتب از هم جدا كنید...
مواد لازم برای 4-6 نفر :
- كلمبروكلی: 300 گرم زنجبیل: یك شاخه
- نمك، فلفل، روغن زیتون و سس سویا
- سركه: به میزان لازم
- سیر: یك حبه
روش تهیه :
بروكلیها را شسته و با چاقو ساقه آن را بزنید و گلهای كوچك را بسیار مرتب از هم جدا كنید. بروكلیها را درون قابلمه حاوی آبجوش با نمك و سركه بریزید تا كاملا پخته شود. در آن را با فویل بپوشانید تا بخارپز شود. درهمین حین در یك كاسه به اندازه یك بندانگشت زنجبیل رنده كنید و سیرها را همراه با فلفل چیلی رنده كنید و كاملا با هم مخلوط كنید و به آن ادویه بزنید (نمك، فلفل سیاه و روغن زیتون.) حالا با كمی سویاسس همراه با سركه بالزامیك این معجون را فوقالعاده میكند. با همزن آن را هم زده و درآخر به بروكلیها اضافه كنید به همینراحتی دسر شما آماده است.
ارسال نظر