کباب ترش بوقلمون روی منقل محشر می شود
کلا گوشتی که روی منقل کباب شود خوشمزه می شود. حالا چه گوشت مرغ باشد و چه گوشت گوسفند یا گوساله. راستی ماهی کبابی هم محشر می شود. حالا می خواهیم گوشت بوقلمون را کبابی کنیم و طعم آن را امتحان کنیم. پس با ما همراه باشید.
- 200 تا 250 گرم سینه یا فیله بوقلمون
- 1 ق س گردوی خرد شده
- 3 ق س مخلوط رب انار و زرشک
- 1 ق س سبزی معطر
- 1 ق س پیاز رنده شده
- 2 ق س روغنزیتون
- 2 حبه سیر رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت بوقلمون را بهصورت مکعبهای بزرگ خرد کنید. در یک کاسه پیاز رنده شده را با سیر، روغنزیتون، رب انار و زرشک، گردوی خرد شده ، مقداری نمک و فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کنید، سپس تکههای گوشت را داخل آن قرار دهید و ظرف را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
۲. تکههای گوشت را بهطور دلخواه یا روی آتش، روی منقل یا روی اجاقگاز کباب کنید.
۳. بعدازاینکه کبابها آماده شد، در صورت تمایل مقداری رب انار، کمی فلفل و گردوی خرد شده روی آنها را بریزید و سرو کنید.
فوتوفن
برای سبزیجات معطر از مخلوط نعنا، ریحان و جعفری استفاده کنید. به این صورت که آنها را بعد از شستوشو بگذارید تا کاملا خشک شوند، سپس خرد کنید.
ارسال نظر