کیک بوقلمون تنوری
با بوقلمون چه غذاهایی درست کرده اید؟ احتمالا خورش های متنوع، خوراک و حتی سالاد را با این گوشت درست کرده اید، اما یک چیزی می ماند که تقریبا مطمئن هستم تا به حال به ذهنتان نرسیده و آن هم کیک بوقلون است.
- 375 گرم آرد
- 2 ق چ بیکینگپودر
- 1 ق چ نمک
- 2 /1 ق چ فلفل
- 3 عدد تخممرغ
- 1 پیمانه شیر
- 1 پیمانه روغن مایع
- 2 /1 پیمانه ماست پرچرب
- 100 گرم پنیر گودا
- 100 گرم پنیر پارمسان
- 1 ق س پودر اورگانو
- 50 گرم زیتون چرخ شده
- 250 گرم گوشت بوقلمون پخته و خرد شده
طرز تهیه:
۱. در یک ظرف مناسب زرده های تخممرغ، ماست پرچرب، پنیر پارمسان و روغن را بریزید و آنها را باهمزن ۳ دقیقه بزنید تا مواد یکدست شود. سفیده ها را هم جداگانه باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.
۲. حالا باید ادویهها، زیتون چرخ شده، گوشت بوقلمون و پنیر گودا را به مخلوط زرده اضافه کرده ، خوب هم بزنید. در یک ظرف جداگانه. آرد، نمک و بیکینگپودر را باهم الک کنید. حالا بهتناوب مقداری از آرد، مقداری از شیر و سپس مقداری از سفیده را به مخلوط زرده اضافه کنید. مجدداً این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. دقت کنید که مواد را بهصورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشوند.
۳. قالب موردنظرتان را با روغن جامد چرب کنید، سپس تمام سطح قالب را کنجد بریزید. حالا مواد را داخل قالب ریخته و آن را صاف کنید.
۴. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا کیک آماده شود.
فوت وفن
برای تهیه این کیک بهتر است پنیر گودا و پنیر پارمسان را رنده کنید.
ارسال نظر