طرز تهیه آبگوشت گردن شترمرغ و سیب
آبگوشت یکی از غذاهای خیلی قدیمی ما ایرانی هاست. با توجه به ذوق و سلیقه خانم های ایرانی، آبگوشت هم مانند سایر غذاها دچار تغییر و تحول شد و شکل های جدیدی از آن وارد سفره ها شد. آبگوشت گردن شترمرغ یکی از آن متنوع هاست.
- 400 گرم گردن شترمرغ
- 2 ق س گندم بدون پوست (2 ساعت خیس شود)
- 2 عدد سیبدرختی متوسط
- 2 عدد سیبزمینی متوسط
- 2 /1 پیمانه نخود و لوبیا (2 ساعت خیس شود)
- 2 ق س رب گوجهفرنگی
- 1 عدد پیاز متوسط
- 2 عدد لیموعمانی
- به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
۱. گندم را بعدازآنکه شستید، از ۲ ساعت قبل خیس کنید. نخود و لوبیا را هم بعد از شستوشو به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۲. گردن یا ماهیچه را خوب تمیز کرده ، بشویید، سپس آن را همراه با پیاز خرد شده و کمی زردچوبه داخل یک قابلمه بگذارید. مقدار مناسب آب هم بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گوشت گردن یا ماهیچه بپزد.
۳. در این میان در یک قابلمه دیگر گندم بدون پوست را همراه با نخود و لوبیا با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزند. وقتی کاملاً پختند، آنها را به گوشت اضافه کنید.
۴. وقتی گوشت کاملاً پخت، رب گوجهفرنگی را اضافه کنید. سیبزمینیها را هم که پوست گرفتهاید به آبگوشت اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل هم به غذا بزنید.
۵. لیموعمانی را سوراخ کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب گرم خیس کنید، سپس آن را آبکشی کرده ، داخل غذا بریزید.
۶. ۲۰ دقیقه قبل از آنکه آبگوشت آماده شود، سیبها را که پوست گرفتهاید به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت خوب جا بیفتد، سپس آن را سرو کنید.
يه جور ديگه
این آبگوشت فاقد چربی است. اگر دوست دارید کمی چرب شود ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
ارسال نظر