خوراک مرغ مالزیایی یا همان «چیکن مالزین»
مرغ یا گوشت که در خانه باشد دیگر نگران وعده غذایی نباشید. با این دو ماده اصلی میتوانید کلی ایده بدهید و بالاخره یک غذای خوشمزه درست کنید. در اینجا از مرغ استفاده کرده ایم و آن را به شکل مالزیایی اش طبخ کرده ایم.
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: مرغ یا گوشت که در خانه باشد دیگر نگران وعده غذایی نباشید. با این دو ماده اصلی میتوانید کلی ایده بدهید و بالاخره یک غذای خوشمزه درست کنید. در اینجا از مرغ استفاده کرده ایم و آن را به شکل مالزیایی اش طبخ کرده ایم.
مواد لازم:
- دسته ران مرغ ۲عدد
- شکر قهوهای ۲/۱ پیمانه
- آب ۵ و ۴/۱ قاشق سوپخوری
- آب لیمو ۱ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- آب جوش ۲ پیمانه
- پیاز سرخ شده ۴/۱ پیمانه
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
مواد لازم دورچین
- کمپوت آناناس 2/1 پیمانه
- پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه
- تره خرد شده 3 قاشق سوپخوری
- آب آناناس 8/1 پیمانه
- کنسرو ذرت 4/1 پیمانه
- روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
- فلفل دلمهای رنگی خردشده 4/1 پیمانه
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
روش تهیه:
۱. مرغها را همراه پیاز سرخ شده اضافه کنید. بگذارید تا با حرارت ملایم ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد و سس آن کاملا غلیظ شود. با شکر و آبلیمو و خامه و کمی آب این سس را تهیه کنید. درآخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.
۲. مواد دورچین را به صورت چهارگوش خرد کنید، سپس داخل یک قالب گرد ریخته و قالبگیری کنید. رانها را کنار آنها ریخته و روی آنها کمی از سس غلیظ شده بریزید.
طرز تهیه دورچین:
فلفل دلمهایها را نگینی و ترهها را هم خرد کنید. ذرت، پیازچه خرد شده، روغن زیتون، آب آناناس، کمپوت آناناسهای خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و به آرامی با هم مخلوط کنید. از این دورچین برای زیر مرغها یا کنار ماهی پخته شده استفاده کنید.
ارسال نظر