طرز تهیه سس فلفل خانگیِ تند و خوشمزه
شما میتوانید به سادگی سس فلفل تند گوجه فرنگی را خودتان درست کنید. با این کار خیالتان از بابت رنگها و مواد افزودنی هم راحت است.
مواد اولیه:
- فلفل قرمز 6 عدد
- آب 1 لیوان
- شکر 2 ق م
- سرکه سیب 1 ق غ
- نمک 1/2 ق چ
- گوجه فرنگی
طرز تهیه:
1- فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل ها را خرد کنید. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد. و بعد گوجه را له کنید و اضافه کنید.
2- حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد.
3- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.
4- سس حاضر شده را می توانید داخل شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.
نظر کاربران
خب الان گوجه برا چیه؟ گوجه رو چیکار کنیم؟
اصلا معلوم نشد چی به چیه خخخخ
پاسخ ها
گوجه چیکار کنیم
خیلی خوب بود
خیلی خوب بود عالی بود
تعدادگوجه ها رانگفتید؟
دقیقا گوجه الان این وسط واقعا نقشش چی بود؟
بعد از اضافه کردن گوجه چند دقیقه باید بجوشه؟
چندتاگوجه بریزیم