ســـوپ اسفناج
قوت غذایی اسفناج از سایر سبزی ها بیشتر است به شرطی که از تمام بخشهای آن استفاده کنید و حتی ساقههای آن را دور نریزید.
- اسفناج پخته شده: یک لیوان
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- سینه مرغ: 300 گرم
- پیاز : یک عدد
- نمک: به میزان دلخواه
- شیر: یک لیوان
- آب: 3لیوان
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهيه:
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کردهاید، داخل قابلمهای گود ریخته و با کمی روغن زیتون آن را تفت دهید. به مرغ، نمک و کمی زعفران اضافه کنید و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید مرغ بپزد. در اواخر پخت، مثلا نیم ساعت بعد، اسفناج را اضافه کرده و اجازه دهید تمام مواد با هم بجوشند. شیر را با آرد مخلوط کرده و وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند مایه شیر را به آن اضافه کرده و سریع به هم بزنید تا غلیظ شود. خامه را به مواد اضافه کرده و وقتی خامه گرم شد سوپ را داخل میکسر بریزید. سپس دوباره آن را داخل قابلمه ریخته و برای وقتي كه ميخواهيد سرو کنید، گرم کنید. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو میشود.
قوت غذایی اسفناج از سایر سبزی ها بیشتر است به شرطی که از تمام بخشهای آن استفاده کنید و حتی ساقههای آن را دور نریزید. این سبزی پر از آهن و ویتامینهای مختلف است که برای رشد کودکان و سلامت بزرگسالان بسیار مفید است. اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم ، و اسید ارسنیک دارد. این سبزی تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد، بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلا به كم خونی است. مهمترین اثر اسفناج بر کودکان این است که اشتهای آنها را زیاد میکند. با درست کردن این سوپ خوشمزه میتوانید اسفناج را در برنامه غذایی کودکتان بگنجانید.
ارسال نظر