اردك كبابی با سبزیجات
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سلسیوس (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم كنید. حالا با نوك یك چاقوی تیز برشهایی در سطح پوست اردك ایجاد كرده، آن را (به شكم) روی یك كاغذ بزرگ آشپزی لبهدار بگذارید و برای۵۰دقیقه در فر بگذارید تا پوستش حسابی طلاییرنگ و ترد شود.
- اردك: یك عدد 2 تا 5/2 كیلوگرمی
- مغز گردو: یك كیلوگرم، چرخ شده
- موسیر: 8 عدد كوچك، پوست گرفته
- مریم گلی: 20 برگ بزرگ و تازه
- لوبیا سبز: نیم كیلوگرم، پاك شده
- قارچ: نیم كیلوگرم كه با برشهای عمودی و پهن خرد شده باشد
- سیبزمینی: نیمكیلوگرم (سیبزمینیهای ریز یا مخلوطشده باشند)
- عصاره مرغ: سهچهارم فنجان
- نمك و فلفل: به میزان لازم
۱. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سلسیوس (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم كنید. حالا با نوك یك چاقوی تیز برشهایی در سطح پوست اردك ایجاد كرده، آن را (به شكم) روی یك كاغذ بزرگ آشپزی لبهدار بگذارید و برای۵۰دقیقه در فر بگذارید تا پوستش حسابی طلاییرنگ و ترد شود.
۲. حالا اردك را در یك بشقاب بگذارید. دمای فر را تا ۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰درجه فارنهایت) پایین بیاورید. چربی جمع شده روی كاغذ آشپزی را در یك كاسه ریخته و كنار بگذارید.
۳. دوباره اردك را روی كاغذ آشپزی برگردانید، منتها این بار شكمش رو به بالا باشد! حالا گردوهای چرخشده، موسیرها و برگهای مریمگلی را دوروبر اردك بریزید و روی تمام این مواد مقداری نمك و فلفل بپاشید.
۴. حالا یكچهارم چربی اردك را كه قبلا در كاسه جمع كرده بودید، روی سبزیجات كنار اردك ریخته، اردك و مخلفاتش را برای ۴۵دقیقه در فر بگذارید؛ سبزیها را مدام زیرورو كنید تا نسوزند.
۵. بعد از ۴۵ دقیقه احتمالا رانهای اردك هم كاملا نرم شده است. در این مدت، لوبیاها را نیز برای ۵-۴ دقیقه در یك قابلمه بزرگ حاوی آبجوش و نمك بپزید تا ترد شوند. بعد آب لوبیاها را خالی كرده، لوبیاها را روی یك كاغذ آشپزی دیگر بگذارید تا خنك شوند.
۶. حالا حدود ۵/۱ قاشق سوپخوری از چربی اردك را در یك قابلمه بزرگ و سنگین ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. یك سوم قارچها را با مقداری نمك و فلفل در قابلمه بریزید و برای ۳-۲ دقیقه تفت دهید تا ترد شوند و رنگشان كمكم قهوهای شود. بعد آنها را در كاسه بریزید. باقیمانده قارچها را باز به همین ترتیب با فلفل و نمك در ۲ نوبت تفت دهید.
۷. حالا اردك را در بشقابی به حال خودش بگذارید. قارچها را هم كنار لوبیاهای سبز، روی كاغذ آشپزی در فر ریخته و با كمی فلفل و نمك برای ۱۵ دقیقه تفت دهید تا كمی گرم شوند.
۸. عصارهای را كه داخل شكم اردك جمع شده، داخل بشقاب بریزید؛ حالا اردك را در دیس گذاشته، تمام سبزیجات را دور اردك چیده و عصاره را رویش بریزید.
۹. در نهایت چربی باقیمانده از اردك را با عصاره مرغ در تابه ریخته و كمی بجوشانید تا غلیظ شود و همراه غذا سرو كنید.
ارسال نظر