آش شیله عدس تبریز
کدبانوهای تبریزی آشهای خوشمزهای دارند که شیله عدس یکی از آنهاست. آشی ساده و بیدردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم پخته میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ پیمانه عدس
- ۲ /۱ پیمانه برنج
- ۲ عدد پیاز
- ۳ عدد گوجهفرنگی
- ۲ لیوان آب مرغ
- ۲ /۱ پیمانه بلغور گندم
- ۱ پیمانه تره
- به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. برنج و بلغور را خیس کنید و کنار بگذارید.
2. حالا پیازها را نگینی خرد کنید و روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.
3. آب مرغ را با دو لیوان آب جوش روی پیازها بریزید.
4. حالا عدسها را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
5. وقتی عدس پخت، برنج و بلغور گندم را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کنید.
6. وقتی برنج و بلغور خوب پخت تره خرد شده و گوجهفرنگی رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.
نکته
این آش را باید مدام هم بزنید. برنج و بلغور زود ته میگیرد.
ارسال نظر