پاستا با سس پستو ایتالیایی
به تازگی غذاهای ایتالیایی که پایه آنها اکثرا پاستا یا اسپاگتی است جایگاه خاصی در وعده غذایی ایرانی ها جا باز کرده اند. پاستا را با سس های مختلفی می توان سرو کرد. یکی از آنها سس پستو است که به دلیل نداشتن آرد و خامه، تقریبا سبک است.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری : به تازگی غذاهای ایتالیایی که پایه آنها اکثرا پاستا یا اسپاگتی است جایگاه خاصی در وعده غذایی ایرانی ها جا باز کرده اند. پاستا را با سس های مختلفی می توان سرو کرد. یکی از آنها سس پستو است که به دلیل نداشتن آرد و خامه، تقریبا سبک است.
مواد لازم:
- پاستای شکلدار ۲ پیمانه
- نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- ریحان سبز و بنفش ۱ پیمانه
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- مغز کاج یا تخم آفتابگردان ۳ قاشق سوپخوری
- گردو ۳ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سیر یک حبه
- پودر پنیر پارمسان ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. سیر، ریحان، روغن زیتون، مغز کاج یا آفتابگردان و گردو را درون دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. سپس در یخچال بگذارید تا جا بیفتد؛ حال نمک و فلفل را اضافه کنید. این سس را میتوانید در یخچال به مدت 10 روز نگهداری کنید.
2. پاستاها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید؛ سپس درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بگیرید و روغن مایع بدهید کنار بگذارید تا خنک شود. حال درون ظرف موردنظر بریزید و داخل مایکروفر گرم کنید و در بشقاب بکشید.
3. سپس با گوشت، مرغ، ماهی یا میگو به همراه سس پستو سرو کنید. برای این کار مرغ، ماهی و میگو را بخارپز کباب کنید و درکنار پاستا سرو کنید.
ارسال نظر