آبگوشت کشک؛ غذای محلی اراکی ها
اگر آبگوشت کشک نخوردهاید به شما پیشنهاد می کنیم حتما این نوع آبگوشت اراکی را امتحان کنید. اراکیها استاد آبگوشت پختن هستند.آبگوشت کشک یک غذای سنتی و محلی مردم استان مرکزی و بهخصوص اراکیهاست.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۴۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
- ۱ عدد پیاز
- ۲ عدد چغندر آشی
- ۱ پیمانه نخود و لوبیا سفید
- ۲ /۱ ۱ پیمانه کشک
- به میزان لازم نمک و زردچوبه
- به میزان لازم نعنا داغ
طرز تهیه:
1. نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید.
2. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد.
3. وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد.
4. آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید.
5. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.
نکته:
اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.
نظر کاربران
خیلی خوشمزس
دلم خواست :(
هورا ... هورا آبگوشت کشک ....
خیلی خیلی خوشمزه هست۰ حتما درست کنین
اراکیا ;)
عالیه
روز بخیر من اولین بار خانه دوستم که تفرشی هستند این آبگوشت رو امتحان کردم عالی هست