۲۴۸۳۶۴
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

كيك بستني با طعم موز وتوت ‌فرنگي

با این کیک بستنی مهمانی‌تان را خاص تر کنید

در پذيرايي از مهمانان ويژه در يك مهماني مفصل كه خانم خانه تمام تلاشش را براي خوش گذشتن به مهمان‌ها كرده، فقط یک كيك بستني است كه مي‌تواند همه چيز را تمام كند. در ضمن اين كيك براي تولد هم مناسب است.

با این کیک بستنی مهمانی‌تان را خاص تر کنید
مجله سیب سبز: در پذيرايي از مهمانان ويژه در يك مهماني مفصل كه خانم خانه تمام تلاشش را براي خوش گذشتن به مهمان‌ها كرده، فقط یک كيك بستني است كه مي‌تواند همه چيز را تمام كند. در ضمن اين كيك براي تولد هم مناسب است.

با این کیک بستنی مهمانی‌تان را خاص تر کنید

مواد لازم

  • ۵۰۰ گرم آرد گندم
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم روغن مايع
  • ۲/۱و۱ پيمانه شير
  • (معادل ۱۵۰ ميلي ليتر)
  • مغز گردو به مقدار دلخواه
  • ۵۰۰ گرم بستني با طعم دلخواه
  • ميوه‌هاي حلقه شده
  • (موز و توت فرنگي)
  • به مقدار كافي براي بين لايه‌ها
  • مقداري ميوه شكري يا تازه
  • براي تزیين
  • ۱۵۰ گرم شكلات تخته‌اي تيره
  • خامه به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته و با همزن خوب بزنيد تا مايه‌اي يكدست و كرم رنگ به دست آيدسپس به آن روغن مايع اضافه كرده و هم زدن را ادامه دهيد. حالا نوبت افزودن شير به اين مواد است. در اينجا هم بايد مواد را خوب مخلوط كنيد. بعد از مخلوط شدن مواد، آرد را كم‌كم و به تدريج به آنها اضافه كرده ، آرام به مدت پنج دقيقه كاملا هم بزنيد تا گلوله‌هاي آرد از هم باز شده و خميري يكدست حاصل شود. مايه كيك را داخل قالب بريزيد.

2. فر را با درجه حرارت 350درجه فارنهايت (معادل 180درجه سانتي‌گراد) روشن كرده بگذاريد گرم شود. كيك را در فر به مدت 75 تا 85 دقيقه حرارت دهيد تا پخته و پف‌دار شود.

3. بعد از پخت كيك، آن را از فر درآورده و بگذاريد خنك شود. بعد از دو ساعت كه خوب خنك شد، آن را از قالب جدا كرده و با كارد مخصوص برش نان، به سه لايه افقي برش بزنيد.

4. لايه‌هاي رويي و وسطي را به آرامي برداشته و كنار بگذاريد. بستني را روي لايه اول خوب پهن كنيد تا يكدست و صاف شود. حلقه‌هاي ميوه (توت‌فرنگي و موز) به همراه تكه‌هاي گردو را روي بستني بچينيد تا سطح آن را خوب بپوشانند. حالا نوبت به خامه مي‌رسد. خامه‌اي را كه آماده كرده و در يخچال گذاشته‌ايد درآورده و روي ميوه‌ها يك لايه خامه ريخته و با قاشق صاف كنيد.

5. پس از چيدن بستني، ميوه، گردو و خامه نوبت به گذاشتن لايه بعدي كيك مي‌رسد. روي كيك (لايه وسط) به همان ترتيب بالا بستني، ميوه، گردو و خامه بريزيد و بعد لايه سوم كيك را روي آنها قرار دهيد. كيك آماده شده را به مدت سه ساعت در فريزر بگذاريد تا لايه‌ها خوب در هم فرو روند. بعد از اين مدت كيك را خارج كرده،با شكلات آب شده (به‌روش بن‌ماري)روي آن را بپوشانيد و با خامه و ميوه‌هاي شكري يا تازه تزیين كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج