سوپ میگو
شرقی ها در سوپ هم ميگو میریزند!
كمتر سوپ يا آش ايرانياي پيدا ميشود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آنقدر به غذاهاي دريايي علاقهمندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو ميريزند.
مواد لازم براي ۲ نفر
- ۴ عدد ميگو متوسط
- ۵ عدد برگ اسفناج
- ۱ ق چ نمك دريايي (يا نمك چيني)
- ۲ عدد قارچ
- نوك ق چ زنجبيل تازه رندهشده
- ۱ ق س سويا سس
- ۱ ق س روغن كنجد
- ۲ پيمانه آب مرغ
- ۱ پيمانه آب سرد
- ۱ ق چ نشاسته ذرت
طرز تهیه:
1. ميگو را پاك كرده و بشوييد و ريز كنيد. برگهاي اسفناج را هم خوب و تميز بشوييد و خرد كنيد.قارچها را هم خوب بشوييد و به شكل و اندازه دلخواه خرد كنيد.
2. در تابهاي گود روغن كنجد ريخته و تابه را روي حرارت بگذاريد تا كمي داغ شود. ميگو و اسفناج را در آن ريخته و تفت دهيد تا ميگو نيمپز شود. حالا زنجبيل رنده شده تازه و قارچهاي خرد شده را هم به تابه اضافه كرده و تفت دهيد.
3. آب مرغ و سويا سس را هم به تابه اضافه كنيد و مقداري نمك چيني يا نمك دريايي هم افزوده و بگذاريد مواد با هم حدود 10 دقيقه بجوشند. بعد از اين مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل كرده به سوپ اضافه كنيد. حالا حدود 2 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا مواد كاملا پخته و سوپتان غليظ شود.
نظر کاربران
ولی ما جنوبیا با میگو هر کاری بگی میکنیم.دمپختک.سوپ.دوپیازه.قلیه.سوخاری.و....