«پای آلبالو» را در این فصل درست کنید
یکی از انواع شیرینی های خیلی خوشمزه «پای»ها هستند که خوردن آنها لذت خاصی دارد. حال که فصل آلبالو است طرز تهیه پای آلبالو را به شما آموزش می دهیم.
- 300 گرم آرد
- 1 ق س شکر د انهریز
- 4/1 ق چ نمک
- 2/1 ق چ بیکینگپود ر
- 200 گرم کره یا مارگارین
- 1 عد د زرد ه تخممرغ و زعفران برای رومال کرد ن
- 6-5 ق س آب یخ
- به میزان لازم مربای آلبالو
طرز تهیه:
۱. ابتد ا آرد و شکر را مخلوط کنید، سپس به مد ت ۳۰-۲۰ د قیقه د ر یخچال قرار د هید تا خنک شود.کره را د ر د مای محیط قرار د هید تا نرم شود. اگر از روغن جامد هم استفاد ه میکنید کره و یک قاشق روغن را با یکد یگر مخلوط کنید. آرد و شکر را به آنها اضافه کرد ه و با انگشت مواد را با یکد یگر مخلوط کنید. خمیر بهصورت خرد ه نان خواهد شد. د ر مرحله آخر آب یخ را کمکم به مواد اضافه کنید و با کف د ست خمیر را ورز د هید تا خمیر بافت یکد ستی پید ا کند. توجه د اشته باشید اگر خمیر فرم نگرفت به آب بیشتری نیاز د ارید.
۲. حالا خمیر را بهصورت توپهای کوچک د رآورد ه، د ر کیسه فریزر گذاشته و به مد ت نیم ساعت د ر یخچال قرار د هید. خمیر را از یخچال د رآورید و به مد ت ۱۰ د قیقه اجازه د هید تا به د مای محیط برسد. مربای آلبالو را د ر صافی بریزید تا شیره آن خارج شود، سپس آلبالو را بد ون شیره د اخل یک ظرف مناسب بریزید.
۳. کف قالبها را چرب کرد ه، گلولههای کوچک را با ورد نه باز کنید و کف قالب بگذارید، سپس آلبالو را روی آن بریزید (بهاند ازه یک قاشق مرباخوری). یک گلوله کوچک خمیر را با ورد نه باز کنید و آن را روی آلبالو قرار د هید. به همین ترتیب عمل کنید تا گلولهها تمام شوند. قبل از آنکه قالب را د اخل فر بگذارید، با سوزن چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. زرد ه تخممرغ را با زعفران مخلوط کرد ه و آن را روی خمیر بمالید.
۴. قالب را د ر فر که از قبل با د مای ۱۸۰ د رجه سانتیگراد روشن کرد هاید به مد ت ۴۵ د قیقه قرار د هید تا پای آماد ه شود.
ارسال نظر