سالاد خارجکی و گوشتی
بعضی اوقات برای شام ترجیح میدهیم یک غذای سبک بخوریم. سالاد یکی از این گزینه هاست، اما برای اینکه بعد از خوردن آن حداقل کمی احساس سیری کنیم از گوشت هم داخل آن استفاده می کنیم.
بعضی اوقات برای شام ترجیح میدهیم یک غذای سبک بخوریم. سالاد یکی از این گزینه هاست، اما برای اینکه بعد از خوردن آن حداقل کمی احساس سیری کنیم از گوشت هم داخل آن استفاده می کنیم.
- 3 /1 پیمانه سرکه بالزامیک
- 2 /1 1 ق س آویشن خرد شده
- 2 /1 1 ق س سس خردل
- 2 حبه سیر رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 300 گرم گوشت استیکی
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد کاهو
- 2 عدد گوجهفرنگی
- 300 گرم گوجهفرنگی گیلاسی
۱. در یک کاسه مناسب سرکه بالزامیک را با آویشن خرد شده، سس خردل، سیر، نمک و فلفل و مقداری روغنزیتون خوب مخلوط کنید تا سس آماده شود. نیمی از سس حاصل را در یک ظرف دیگر بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید. گوشت استیک را خرد کنید، سپس آن را داخل کاسه قرار دهید و به بقیه سس آغشته کنید.حالا گوشت را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲. نیم ساعت قبل از آنکه استیک را سرخ کنید، آن را از یخچال درآورید. تکههای گوشت را داخل تابه یا روی کبابپز کباب کنید. در این میان کاهو، گوجه و پیاز را خوب بشویید. پیاز و گوجهفرنگی را بهصورت نوارهای باریک خرد کنید. کاهو را هم خرد کنید. گوجهفرنگیهای گیلاسی را هم از وسط نصف کنید.
۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. پیاز و گوجهفرنگیها را داخل سینی فر بچینید. آنها را آغشته به روغنزیتون کرده و سینی را به مدت ۱۰-۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و پیاز و گوجهفرنگیها را کباب کنید، سپس آنها را در ظرفی بریزید تا کاملا خنک شوند.
۴. در یک ظرف مناسب کاهو را همراه با پیاز و گوجهفرنگیهای کباب شده بریزید. تکههای گوشت را هم روی آنها قرار دهید. حالا بقیه سس را هم روی مواد بریزید و سالاد را سرو کنید.
ارسال نظر