كیك شكلاتى همراه كرم نعنا
خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. بلافاصله شكلات را اضافه كرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود مایه را كنار بگذارید تا خنك شود.
- كره: 130 گرم
- پودر قهوه: 2 قاشق چایخوری
- آب: 180 میلیلیتر
- شكلات سیاه: 120 گرم
- شكر: 220 گرم
- تخممرغ: یك عدد
- آرد: 200 گرم
- بكینگپودر:یك ونیم قاشق چایخوری
- پودركاكائو: 2 قاشق سوپخوری
- كره: ۱۵۰ گرم
- پودرشكر: ۵۰۰ گرم
- شیر: ۳ قاشق سوپخوری
- اسانس نعنا: یكدوم قاشق چایخوری
- رنگ سبز خوراكی: به مقدار لازم
- شكلات سیاه: 400 گرم
- خامه ساده: 300 گرم
۱ - ۲عدد قالب به ابعاد ۲۰ سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ پوشش دهید.
۲-كره، قهوه، آب شكلات و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده صاف و یكدست شود.
۳- مواد را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود سپس تخممرغ را كمی بزنید و اضافه كنید و درنهایت آرد، بكینگپودر، پودركاكائو الك شده را بیفزایید.
۴- مواد را خوب مخلوط كنید و در قالبها بهطور مساوی بریزید و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید.
۵-پس از اینكه كیكها را از فر خارج كرده و خنك شد از كرم نعنایی كه آماده كردهاید ما بین ۲عدد كیك بمالید و روی هم قرار دهید حال نوبت رویه شكلاتی است كه روی كیك بریزید تا تمام سطح كیك را پوشش دهد.
۶- وقتی رویه شكلاتی خودش را گرفت و خنك شد، میتوانید از كرم نعنای سبز بهوسیله قیف و ماسوره روی كیك را تزئین كنید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را با همزن برقی بزنید تا كاملا نرم شود سپس پودر شكر را بهتدریج به آن اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشكر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه كنید. كرم زیبا و خوشمزه شما آماده است.
روش تهیه رویه شكلاتی
خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. بلافاصله شكلات را اضافه كرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود مایه را كنار بگذارید تا خنك شود.
ارسال نظر