میگوی بلانكو
یک دستور غذایی خوشمزه برای میگو خورها
دقت كنید كه میگو بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد كوچكتر میشود.
برترین ها:
مواد لازم برای یك لیوان
- میگو: ۲۰۰ گرم
- ماست چكیده
- سس مایونز: یك قاشق
- خیارشور
- سیر: به میزان لازم
- جعفری خرد شده
- فلفل تند
- لیموترش
- شوید
- هویج، خیار و كرفس خلال شده
۱. اول از مواد زمینه شروع میكنیم. خیارشور را رنده میكنیم و میگذاریم آب اضافی آن كشیده شود.
۲.سپس جعفری، شوید، فلفل دلمه خرد شده و سایر مواد را با آن میكس و با ماست و سس مایونز مخلوط میكنیم.
۳. سپس نوبت اضافه شدن میگو به این مواد است.
۴.میگو را ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوشانده و بعد از آنكه آن را در آبكش گذاشتیم ساطوری میكنیم و داخل لیوان میگذاریم. چیز دیگری وجود ندارد، بخورید تا از دهان نیفتاده.
۵.شكل خوردن این پیش غذا با هویج و كرفس تعیین شده است اما از هر صیفی تردی، بسته به ذائقهتان میتوانید استفاده كنید، مثلا خیار یاكدو.
فوت آشپزی:
دقت كنید كه میگو بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد كوچكتر میشود.
ارسال نظر