۲۴۴۵۰۰
۱۹ نظر
۹۲۳۳
۱۹ نظر
۹۲۳۳
پ

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

برترین‌ها: سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

روش اول

مواد لازم مناسب برای ۵ نفر

  • کاهو تازه: ۱ عدد
  • نان تست: ۴-۳ عدد
  • روغن زیتون بکر: ۱۵۰ میلی لیتر
  • پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوی
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس ورسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

طرزتهیه:

۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.

۲- دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و به کنار می‌گذاریم (دور نان، چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.

۳- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.

۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.

۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است، ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد درواقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.

۶- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی‌تر و مزه دارتر می‌کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشور‌های غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشور‌های ساحلی) اضافه می‌کنند.

۷- شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.

روش دوم تهیه سالاد سزار

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ: ۱۵۰ گرم (۲۵۰ کیلوکالری)
  • نان تست سبوس دار: ۹۰ گرم- (۲۴۰ کیلوکالری)
  • کاهو پیچ: ۶ لیوان- (۱۵۰ کیلوکالری)
  • پنیر پارمیزان رنده شده: ۹۰ گرم- (۱۱۰ کیلوکالری)
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه- (۰ کیلوکالری)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری، (۹۰ کیلوکالری)
  • سس سالاد: ۴ قاشق غذاخوری، (۳۶۰ کیلوکالری)

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

طرز تهیه:

۱- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید.

۲- در کاسه‌ای بزرگ، کاهو‌ها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید.

۳- هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آن‌ها سس مخلوط شه با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.

روش سوم: روش سریع و ساده

مواد لازم برای بشقاب یک نفره:

  • کاهو: ۶ برگ
  • نان تست: ۱ عدد
  • پودر پنیر پارمیزان: ۱ قاشق غذاخوری
  • فیله مرغ: ۱ عدد
  • گردو: ۳ عدد

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

مواد لازم برای سس:

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

طرز تهیه:

۱- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.

۲- فیله مرغ را هم می‌توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.

۳- نان تست را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.

۴- می‌توانید نان را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می‌شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید تا نان‌ها نسوزد.

۵- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان‌ها بریزید.

۶- گردو‌ها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهو‌ها بریزید.

۷- به جای سس مایونز می‌توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.

۸- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.

۹- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می‌توانید استفاده کنید.

۱۰- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مینو تهران

    خیلی هم خوشمزه است

  • اشکان

    نمیشه بجای پنیر پارمزان از پنیر دیگه ای استفاده کرد؟ مگه پنیر پارمزان چه فرقی با پنیرای معمولی ما داره؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      برو بخور تا فرقشو بفهمی!!!!هر پنیری برای یه منظوری کاربرد داره

  • الی

    آخه اینم شد سالاد کاهو ونون

  • سارا

    سسی که براش درست کردم خیلی تلخ و بدمزه شد همه اش رو ریختم دور!!

  • بدون نام

    بچه ها من سالاد سزارو توو ی رستوران ایتالیایی خوردم واقعا بینظیر بود کاش میدونستم سسی ک بهش زده بودن چجوری تهیه میشه ژ شیرینی خاصی داشت

    پاسخ ها

    • Hasan

      اون چیزی که تو سالاد سزار میریزن فکر کنم یک نوع سرکه باشه

  • بدون نام

    خیلی خوش مزه بود واقعا بینظیر است

    پاسخ ها

    • Pouria

      منهم موافقم

    • سبحان

      سرکه بالزامیک میزنن بش

  • نسرین

    فوق العاده هست..من کمی پودرسیر وسرکه بالزامیک و سس فرانسوی رو باهم مخلوط کردم و ریختم روی سالادعااااالی شده بود..

    پاسخ ها

    • Farzaneh

      Bahat t movafefgham azizam

  • بدون نام

    عالی

  • کیانا

    عالی شد

  • Vana

    سالاد سزار ایتالیایی نیست.توسط یه ایتالیایی-امریکایی که توی مکزیک و امریکا رستوران داشته درست شده.

  • علی اسغر

    خوب بود

  • پارک هیونگ شیک

    سلام
    ببخشید یه مشکلی دارم
    سس بیش از حد سفته
    لطفا یک راه حل برای شل کردن سس و یک راه حل برای حل شدن پنیر بهم بگید
    من پودر پنیر پارمسان ریختم حتی با همزن خیلی هم زدم ولی توی سس گوله هاش معلومه

    پاسخ ها

    • پارک هیونگ شیک

      آقا توروخدا جوابمو بدید

  • بدون نام

    سس سزار فرمول داره که هیچ کسی هم نمیاد فرمول شو بزار ه اینجا!
    ولی کلا فرق سزار با سالاد فصل رو سس شه!
    سس سزار ه که به سالاد مزه میده.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج