كوكوى لوبیا سـبز
لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشمبلبلی، چیتی و ... است. تا وقتی كه لوبیاسبز و تازه است در گروه سبزیها جای دارد كه در مقایسه با لوبیای خشك كالری كمتری را داراست. اما از نظر تغذیه بسیار مقوی است.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 تا6 نفر
- گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز رندهشده: یك عدد متوسط
- رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۶ تا ۸ عدد
- لوبیا سبز ریز خردشده و پختهشده: ۲۵۰ گرم
- هویج نگینی خردشده و پختهشده: ۲عدد متوسط
- سیبزمینی نگینی خردشده و سرخشده: ۲ عدد متوسط
- بكینگپودر: یك قاشق چایخوری
- زعفران: یك قاشق چایخوری
- نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
۱- لوبیاسبز را پاك كرده، بشویید، به قطعات كوچك تقسیم كنید و بعد آن را در ۳ پیمانه آب با در باز بپزید. این كار باعث میشود كه رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.
۲- هویج را پوست گرفته ،خرد كنید و بپزید.
۳- سیبزمینی را خرد كرده، سرخ كنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
۴- در این مرحله، گوشت چرخكرده را با یك عدد پیاز رندهشده، ربگوجهفرنگی، زعفران، نمك، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط كرده و ورز دهید تا گوشت مزهدار شود.
۵- سپس همه مواد را با هم مخلوط كنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه كوكو درون تابه بریزید و روی آن را صاف كنید، حرارت را كم كرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا كوكو مغزپخت شود.
میتوان كوكو را در طبقه وسط فر و با دمای ۱۸۰درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینكه درون تاب روی آن یك طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.
این كوكو را به صورت قاشقی یا در قالبهای شكلدار دلخواه نیز درست میكنند.
نکات آشپزی
۱- لوبیای مورد استفاده برای كوكو باید نازك باشد و ریز خرد شود تا از انسجام كوكو جلوگیری نكند.
۲- چون اندازه تخممرغها متفاوت است آنها را دانهدانه به مایه كوكو اضافه كنید.
ارسال نظر