دسر دلیا و تتورا
اگر مایه سفید در دمای محیط كاملا خنك نشود و آن را روی ژلهها بریزید، ژلهها را آب میكند و فرم بدی به دسر میدهد.
- ژله آلبالو: نصف بسته
- ژله لیمو: نصف بسته
- ژله پرتقال: نصف بسته
- ژله تمشك: نصف بسته
- مواد لازم برای مایه سفید پایه
- شیر: 3 پیمانه
- شكر: سهچهارم پیمانه
- بستنی وانیلی: 200 گرم
- خامه: 100 گرم
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- آب سرد: یكدوم پیمانه
- پودر ژلاتین: 3 قاشق سوپخوری
- خامه فرمگرفته برای تزیین
پودرهای ژله را فقط با یكدوم پیمانه آبجوش حل كنید و در ظرفی ریخته در یخچال قرار دهید و بگذارید تا ببندد.
بعد از بستن، ژلهها را به اشكال دلخواه برش بزنید. شیر و شكر را با هم مخلوط كرده روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود.
ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا اسفنجی شده سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود، سپس به مخلوط شیر و شكر اضافه كنید.خامه را همراه وانیل اضافه كنید.محلول ژلاتین را وقتی كمی از حرارت افتاد، در حالی كه مدام مایه را هم میزنید اضافه كنید تا یكدست شود، سپس اجازه دهید تا در دمای محیط كاملا خنك شود. ژلههای آماده و خرد شده را ته قالب مورد نظر بریزید.مایه سفید پایه را بعد از خنك شدن روی ژلهها بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
۱- اگر مایه سفید در دمای محیط كاملا خنك نشود و آن را روی ژلهها بریزید، ژلهها را آب میكند و فرم بدی به دسر میدهد.
۲- میتوانید ابتدا نیمی از ژلههای خردشده را ته قالب بریزید، كمی از مایه سفید را رویش بریزید و بگذارید نیمبند شود، سپس بقیه ژلههای خرد شده را بریزید و بقیه مایه سفید را رویش بریزید و اجازه دهید در یخچال ببندد.
۳- برای این دسر پودرهای ژله را فقط با آبجوش حل كنید.
ارسال نظر