كيك هويج
تخممرغها را ۳۰ دقيقه در دماي اتاق بگذاريد. ۲ قالب به قطر ۲۰ و عمق ۵ سانت را چرب كنيد، كف قالبها را كاغذ روغني بيندازيد و روي كاغذ را چرب كنيد.
مواد لازم :
- تخممرغ زده شده: 4 عدد
- نمك: مقداري
- آرد سفيد: 2 فنجان
- جوششيرين: يكدوم قاشق مرباخوري
- شكر: 2 فنجان
- هويج، ريز رنده شده: 3 فنجان
- بیكينگپودر: 2 قاشق مرباخوري
- روغن مايع: سهچهارم فنجان
- گردو خرد و تفت داده شده: يكدوم فنجان
- پودر دارچين: يك قاشق مرباخوري
- پنير خامه ای: 3 و سهچهارم فنجان
روش تهیه :
تخممرغها را 30 دقيقه در دماي اتاق بگذاريد. 2 قالب به قطر 20 و عمق 5 سانت را چرب كنيد، كف قالبها را كاغذ روغني بيندازيد و روي كاغذ را چرب كنيد. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. آرد، شكر، جوش شيرين، نمك، بیكينگپودر و دارچين را مخلوط كنيد. تخممرغ، هويج و روغن را مخلوط كرده و به مخلوط خشك اضافه كنيد، هم زده و در قالبها بريزيد. 30 تا 35 دقيقه در فر بگذاريد. خلال چوبي را دركيك فرو بريد اگر تميز خارج شد، 10 دقيقه قالب را روي طبقه سيمي خنك كنيد. كيك را از قالب درآوريد. پس از خنك شدن كامل رويه را روي كيك بماليد و مغزها را روي آن بپاشيد و روي كيك را بپوشانيد. ميتوانيد كيك را تا 3 روز در يخچال نگهداريد.
كيك هويج با زنجبيل:
دارچين را حذف كنيد، ۲ قاشق مرباخوري زنجبيل تازه رنده شده يا سهچهارم قاشق مرباخوري پودر زنجبيل به مواد اضافه كنيد.
ارسال نظر