۲۴۲۴
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

دست پيچ قارچ با لوبيا و فلفل

يك‌چهارم فنجان سس را با برس روي قارچ‌ها بماليد و ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد.

دست پيچ قارچ با لوبيا و فلفل

دست پيچ قارچ با لوبيا و فلفل

مواد لازم :
  • قارچ آب‌پز: 4 عدد
  • لوبيا سفيد پخته: 550 گرم
  • سس سالاد ايتاليايي: يك‌چهارم فنجان
  • روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
  • سير 4 قطعه شده: 2 حبه
  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • پودر چيلي: يك قاشق مرباخوري
  • برگ اسفناج تازه: 2 فنجان
  • سس سالاد ايتاليايي: يك قاشق غذاخوري
  • پنيرفتا : 120 گرم
  • پنير پارميزان: 120 گرم
  • نان ترتيلا يا نان لواش نرم و تازه دايره شكل به قطر 20 سانت


روش تهیه :

يك‌چهارم فنجان سس را با برس روي قارچ‌ها بماليد و 15 دقيقه كنار بگذاريد. لوبيا، سير، روغن زيتون، پودرچيلي و نمك را در مخلوط‌كن كمي بزنيد و كنار بگذاريد. اسفناج‌ها را در يك قاشق غذاخوري سس سالادخیس کنید. قارچ‌ها را روي توري يا به سيخ كباب كشيده و با فاصله 10 سانت با شعله به مدت 8 دقيقه كباب كنيد سپس حلقه حلقه كنيد. مخلوط لوبيا را به طور مساوي روي يك‌سوم از سطح ورقه‌هاي نان بريزيد و روي آن تكه‌هاي قارچ داغ، مخلوط اسفناج و در آخر پنير بريزيد و به شكل رولت بپيچيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج