دست پيچ قارچ با لوبيا و فلفل
يكچهارم فنجان سس را با برس روي قارچها بماليد و ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد.
مواد لازم :
- قارچ آبپز: 4 عدد
- لوبيا سفيد پخته: 550 گرم
- سس سالاد ايتاليايي: يكچهارم فنجان
- روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
- سير 4 قطعه شده: 2 حبه
- نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
- پودر چيلي: يك قاشق مرباخوري
- برگ اسفناج تازه: 2 فنجان
- سس سالاد ايتاليايي: يك قاشق غذاخوري
- پنيرفتا : 120 گرم
- پنير پارميزان: 120 گرم
- نان ترتيلا يا نان لواش نرم و تازه دايره شكل به قطر 20 سانت
روش تهیه :
يكچهارم فنجان سس را با برس روي قارچها بماليد و 15 دقيقه كنار بگذاريد. لوبيا، سير، روغن زيتون، پودرچيلي و نمك را در مخلوطكن كمي بزنيد و كنار بگذاريد. اسفناجها را در يك قاشق غذاخوري سس سالادخیس کنید. قارچها را روي توري يا به سيخ كباب كشيده و با فاصله 10 سانت با شعله به مدت 8 دقيقه كباب كنيد سپس حلقه حلقه كنيد. مخلوط لوبيا را به طور مساوي روي يكسوم از سطح ورقههاي نان بريزيد و روي آن تكههاي قارچ داغ، مخلوط اسفناج و در آخر پنير بريزيد و به شكل رولت بپيچيد.
پ
ارسال نظر