طرز تهیه کرم انبه، دسر مخصوص تابستان
تابستان فصل انواع و اقسام میوههای خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. انبه، اما طبعی گرم دارد؛ بنابراین در کنار بقیه میوههای سرد انبه هم بخرید و در دسرهای تان از آن استفاده کنید.
مواد لازم
- ۲ عدد انبه
- ۳ ق س پودر ژلاتین
- ۳ پیمانه شیر
- ۲ /۱ پیمانه آب سرد
- ۲ /۱ پیمانه شکر
- ۲/۱ ق س وانیل
- ۱ پیمانه خامه صبحانه
طرز تهیه:
1. ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
2. انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسهای بریزید. تکههای درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوطکن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
3. خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید . مایه دسر آماده است.
4. مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و4- 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید.
نظر کاربران
ممنونم
خییییییییلی خوشمزه شده بود جاتون خالی
به نظر من اگه بجای شکر عسل اضافه کنیم بهترتررررررررر میشه. البته این نظر من هست