کِرِپ بیف استراگانف فرانسوی
بیفاستراگانف درست است که یک غذای روسی است ولی ملیتهای مختلف در آن تغییراتی دادهاند و هر کدام با مدل خودشان آن را میپزند.
مجله سیب سبز: بیفاستراگانف درست است که یک غذای روسی است ولی ملیتهای مختلف در آن تغییراتی دادهاند و هر کدام با مدل خودشان آن را میپزند. فرانسویها بیفاستراگانف را با گوشت چرخکرده درست کرده و آن را در کرپ سرو میکنند.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲/۱ کیلوگرم گوشت چرخ کرده
- ۲/۱ پیمانه پیاز خرد شده
- ۱ حبه سیر (رنده شود)
- ۱ پیمانه قارچ خرد شده
- ۱ ق چ نمک
- ۴/۱ ق چ فلفل قرمز
- روغن به میزان لازم
- ۱ پیمانه سس سفید
مواد لازم برای کرپ
- 2 عدد تخممرغ
- 3/1 1 پیمانه شیر
- 2 ق س کره
- 1 پیمانه آرد
- 2 /1 ق چ نمک
طرز تهیه:
۱. تابه بزرگ نچسبی آماده کنید و در آن مقداری روغن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز و سیر را هم بیفزایید، چند دقیقه حرارت دهید و بعد از اضافه کردن قارچ به تفت دادن ادامه دهید.
۲. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ پیدا کرد، سس سفید و نمک و فلفل را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید که سس غلیظ شده و خوراک جا بیفتد. به این ترتیب بیفاستراگانف آماده است. حالا نوبت آن رسیده که کرپ را آماده کنید.
روش تهیه کرپ
۱. کاسه متوسطی آماده کنید و همه مواد را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. تابه گرد و نچسب کوچکی آماده کنید و داخل آن روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا خوب داغ شود.
۲. با ملاقه هر بار مقداری از مایه را داخل تابه بریزید تا کف ظرف را به طور کامل دربرگیرد . بعد از اینکه یک طرف آن پخت، کرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. با این میزان مواد حدود ۱۰ تا ۱۲ کرپ میتوان آماده کرد.
۳. حالا داخل هر کدام از کرپها مقداری از مایه بیفاستراگانف بریزید و آن را لوله کرده،سرو کنید.
نظر کاربران
عالی بود