دلمه مرغ با پنير
با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوريكه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد.
- سينه مرغ نصف شده:۶ تکه
- پنير ريكوتا: يك دوم فنجان
- پنير موزارلا رنده شده: ۶۰ گرم
- پنير پارمسان رنده شده: يكسوم فنجان
- ريحان ساطوري: ۲ قاشق مرباخوري
- پودر ليمو و فلفل: يكچهارم قاشق مرباخوري
- كره يا مارگارين آبشده: ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه :
با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوريكه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد. يك قاشق از مواد دلمه را بين فضاي پوست و سينه ريخته و سينهها را در ظرفي نسوز و ديواره دار بچينيد به طوريكه قسمت استخواني زير باشد. با برس، كره را روي دلمهها بماليد و 50 دقيقه با حرارت 375 درجه فارنهایت در فر بگذاريد.
پ
ارسال نظر