۲۴۱۵
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

نان تست ايتاليايي (بروسچتا)

(كم‌چرب- ۳۵ دقيقه)

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :

  • روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • تره ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  • ريحان ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • سير له‌شده: يك حبه
  • گوجه‌فرنگي بي‌دانه خردشده: ۳ تا ۴ عدد
  • پياز قرمز خردشده: يك عدد
  • نمك و فلفل تازه‌ساب: كمي
  • نان تست به قطعات يك‌ونيم سانتي‌بريده‌شده: ۳ عدد


روش تهیه :

روغن زيتون، تره، ريحان، آبليمو، سير، گوجه‌فرنگي و پياز را مخلوط كرده، كمي نمك و فلفل اضافه كرده روي نان تست ريخته و سرو كنيد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج