با آلبالو خورش هم درست كنيد!
آلبالوپلو يكي از رايجترين و خوشمزهترين غذاهاي فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستيد، لازم نيست تا آلبالو هست، هفتهاي دوبار آلبالوپلو بخوريد، گاهي هم با آلبالو خورش درست كنيد.

مجله سیب سبز: آلبالوپلو يكي از رايجترين و خوشمزهترين غذاهاي فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستيد، لازم نيست تا آلبالو هست، هفتهاي دوبار آلبالوپلو بخوريد، گاهي هم با آلبالو خورش درست كنيد.
مواد لازم براي خورش
- ۲۰۰ گرم آلبالو بدون هسته
- ۲ قس شكر
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخكرده
- مقداري كره
- ۱ عدد پياز
- ۳ قم سبزي تازه معطر
- (جعفري، نعناع و ريحان)
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
- ۶۰ گرم لواشك آلبالو
- مقداري خلال پسته براي تزئين
طرز تهیه:
1. آلبالوهاي بدون هسته را در قابلمهاي با شكر مخلوط كرده، روي حرارت بگذاريد تا يكي، دو جوش بزند و آلبالوها كمي شيرين شوند، بعد از روي حرارت برداريد.
2. پياز را پوست كنده و رنده كنيد. گوشت چرخكرده را همراه پياز مخلوط كرده و ورز دهيد. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.
3. به مايه گوشت سبزيهاي معطر ريز خرد شده را افزوده و خوب با مواد ديگر مخلوط كنيد و ورز دهيد. از مايه گوشتي به اندازه يك گيلاس برداشته و در كف دست قلقلي كنيد.
4. كوفتهقلقليها را در روغن سرخ كنيد.
5. در اين فاصله لواشكها را خوب در آب جوش حل كرده و صاف كنيد. چند بار از صافي رد كنيد تا همه تكههاي لواشكها در آب جوش حل شده و به شكل سس درآيد. حالا اين سس را به قابلمهاي كه كوفتهها را در آن سرخ كرديد اضافه كرده و حرارت را كم كنيد تا گوشت بپزد.
6. آلبالوهاي شيرينشده را از صافي رد كنيد. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه كرده و دانههاي آلبالو را با مقداري كره تفت دهيد و بعد به مواد اضافه كنيد.بعد از حدود 10ـ8 دقيقه كه خورش جوشيد، آن را از روي حرارت برداريد و در ظرف مورد نظر ريخته و با خلالهاي پسته تزئين كنيد.
ارسال نظر