مافین لازانیای دوست داشتنی
لازانیا یکی از غذاهایی است که تقریبا همه عاشقش هستند. در اینجا طرز تهیه نوعی لازانیای متفاوت را به شما آموزش می دهیم. آنها را به شکل مافین درست کنید و لذت ببرید.
مواد اولیه :
- ورقه لازانیا ۱ بسته
- ریحان خشک ١/٢ ق چ
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- آویشن خشک شده ۱ و ۱/۲ ق چ
- سیر دو حبه خرد شده
- نمک و فلفل هرکدام ١/٤ ق چ
- قارچ ١/٢ پیمانه خرد شده
- گوشت چرخ کرده حدودا ٣٤٠ گرم
- پیاز ١ عدد خرد شده
- سس گوجه فرنگی ١ قوطی
طرز تهیه:
فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید.
در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود.
دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند .
در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا. مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید . در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید .
ارسال نظر