منوی گیاهخواری: سبزی پلوی فصل
براي آنهايي كه رژيم غذايي گياهي را انتخاب كردهاند، تنها راه حفظ سلامت استفاده از انواع و اقسام سبزيجات است. البته اينكه كدام سبزيها در كنار هم طعمي دلپذير دارند، خودش هنر ميخواهد.

مجله سیب سبز: براي آنهايي كه رژيم غذايي گياهي را انتخاب كردهاند، تنها راه حفظ سلامت استفاده از انواع و اقسام سبزيجات است. البته اينكه كدام سبزيها در كنار هم طعمي دلپذير دارند، خودش هنر ميخواهد.
مواد لازم براي ۴ نفر
- ۳ پيمانه برنج
- ۳ عدد پياز
- ۳۵۰ گرم قارچ
- ۱۰۰ گرم نخودفرنگي
- ۱ عدد فلفل دلمهاي
- ۳ عدد هويج
- ۲ قس خلال بادام
- ۱۵۰ گرم روغن
- مقداري نمك و فلفل
- به ميزان لازم زعفران دمکرده
- به مقدار كافي روغن
طرز تهیه:
1. برنج را بشوييد و به مدت چند ساعت خيس كنيد. فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد. در قابلمهاي كوچك نخودها را با مقداري آب بپزيد. خلال بادام را در مقداري آب خيس كنيد و بعد از يك ربع بيرون بياوريد.
2. هويج را هم پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد، بعد با مقداري آب بپزيد. قارچ را هم ورقه ورقه كنيد. در تابهاي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. فلفل دلمهاي خردشده و قارچ را در روغن تفت دهيد.
3. هويج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن حرارت را خاموش كنيد. برنج را به روش معمول آبكش كنيد، بعد به ترتيب برنج و سبزيجات تفت داده شده را لايه لايه درون قابلمه بريزيدو دمكنيد.پياز را در روغن تفت دهيد تا خوب طلايي و برشته شود.
4. در انتهاي پخت پلو و سبزيجات، زعفران دمكرده را روي برنج بريزيد، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بكشيد و با خلال بادام و پيازداغ تزئين و سرو كنيد.
فوت و فن
برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید میتوانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.
ارسال نظر