برگر ذرت و سويا
گیاهخواران برگرخور
هر برگری كه از گوشت درست نميشود، گياهخوارها يا آنهايي كه به هر دليلي گوشت به خصوص گوشت قرمز نميتوانند بخورند هم بايد بتوانند برگر بخورند.
مجله سیب سبز: هر برگري كه از گوشت درست نميشود، گياهخوارها يا آنهايي كه به هر دليلي گوشت به خصوص گوشت قرمز نميتوانند بخورند هم بايد بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سويا يكي از انواع برگرهاي گياهي است كه طعم و مزه بينظيري دارد. در ضمن شما ميتوانيد آن را از قبل درست كرده و در سفر و پيكنيك بدون هيچ نگراني ميل كنيد.
مواد لازم براي ۶ نفر
- ۲ پيمانه سويا
- ۱ عدد پياز كوچك
- ۱ پيمانه ذرت پخته
- ۲ قس آرد سوخاري
- ۱ عدد تخممرغ
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- ۱ قچ زردچوبه
- روغن به ميزان لازم
طرز تهیه:
1. سويا را در مقداري آب و نمك به مدت 20 دقيقه خيس كنيد. بعد از اين مدت آبكش كنيد و از روي آن آب سرد رد كنيد.
2. سويا را در دست كمي فشار دهيد تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پياز چرخ كنيد و در كاسهاي بريزيد. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهيد.
3. تخممرغ را در مايه همبرگر بشكنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. آردسوخاري و دانههاي ذرت را بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد.
4. از مايه برگر به اندازه يك پرتقال كوچك برداريد و در دست به شكل همبرگر فرم دهيد.
5. همه مايه را به همين صورت به شكل برگر درست كنيد و به مدت نيمساعت در يخچال بگذاريد.
6. بعد از نيم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنيد و بعد همراه با سبزيجات دلخواه و نان همبرگري به شكل ساندويچ درست كنيد.
فوت و فن
- زردچوبه طعم سويا را در غذا بهتر ميكند.
- اگر احساس كرديد مايه برگر كمي شل است و حالت نميگيرد يك قاشق سوپخوري ديگر آردسوخاري اضافه كنيد.
نظر کاربران
سلام . ممنون از شما به خاطر مطالب آشپزی برای گیاه خواران