۲۳۶۶۱۷
۵۱۱۷
۵۱۱۷
پ

طرز تهیه ترشی نازخاتون

ترشی همیشه طرفداران خاص خود را داشته است. بعضی خانواده ها هستند که سفره شان بدون ترشی انگار صفا ندارد و حتما در هر وعده غذایی باید آن را مصرف کنند.

سایت سوران - باران تهرانی: ترشی همیشه طرفداران خاص خود را داشته است. بعضی خانواده ها هستند که سفره شان بدون ترشی انگار صفا ندارد و حتما در هر وعده غذایی باید آن را مصرف کنند.

مواد اولیه :

  • بادمجان ۱ کیلو
  • سیر ۴ حبه
  • سبزی (جعفری _ گشنیز _) نیم کیلو
  • ریحان (جابه جایی سبزی بومی ریحان ناز خاتونی) نیم کیلو
  • سبزی بومی (زلنگ) ۲۵۰ گرم
  • فلفل (سبز _ تند) ۱ عدد
  • آب غوره ۲ لیتر
  • نمک میزان لازم

طرز تهیه ترشی نازخاتون

طرز تهیه:

سبزیها را شسته و با سیر و فلفل از چرخ گوشت عبور می دهیم.

نمک را در سبزی چرخ شده می ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم.

برای سبز و تازه ماندن دلال بهتر است آن را در فریزر نگهداری کنیم.

بادمجانها را روی آتش قرار داده و کباب می کنیم.

بادمجانها را داخل آب سرد قرار داده تا براحتی پوست آنها جدا شود.

بادمجانها را ساطوری و نرم می کنیم.

بادمجانها را با آبغوره و سبزی چرخ شده مخلوط می کنیم.

ناز خاتون را میتوان برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

هنگام سرو چند عدد پیاز کوچک را در آن قرار می دهیم.

ناز خاتون را علاوه بر این نوع عدس پلو در کنار چند نوع غذای شمالی دیگر مانند کدو پلو، کوکو اشپل ماهی، ...هم سرو می کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج