كرم ليمو
ابتدا پوست دو عدد ليمو را با رنده ريز، رنده كرده سپس آب ليموها را ميگيريم و كنار ميگذاريم.
- خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
- ليموترش: ۲ عدد
- ژلاتين: ۸ ورق
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- شكر: ۲۰۰ گرم
- اسانس ليمو: ۳ تا ۴ قطره
- شير: نيم ليتر
ابتدا پوست دو عدد ليمو را با رنده ريز، رنده كرده سپس آب ليموها را ميگيريم و كنار ميگذاريم. ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد خيس ميكنيم وقتي نرم شدند از آب خارج ميكنيم. داخل ظرف فلزي ريخته و همراه آب پرتقال روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا ذوب و يكدست شوند. زردههاي تخممرغ را به همراه شكر آنقدر هم ميزنيم تا پف كنند. اسانس و رنده پوست ليمو را به مواد زرده اضافه ميكنيم. وقتي همه را با هم خوب مخلوط كرديم، مايه را به همراه شير داخل قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا به جوش آيد و مطمئن ميشويم زرده تخممرغها پختهاند. مايه را از روي حرارت برداشته و اجازه ميدهيم تا كمي خنك شود. خامه فرم گرفته را داخل كاسهاي گود (يا همان كاسه همزن) قرار ميدهيم و مايه زرده را آرام آرام اضافه كرده و با درجه كند همزن هم ميزنيم تا مواد كاملا يكدست شوند. ژلاتين ذوب شده را داخل مايه كرم و كرم را داخل قالب موردنظر ميريزيم. اين مواد را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم تا كاملا ببندد.
ارسال نظر