كوكوي آميگو
كوكوى سيبزمينى مكزيكى
سيبزمينيها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد.
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- سيبزميني: ۶۰۰ گرم
- نمك: يك قاشق چايخوري
- فلفل سبز تند: يك عدد، ساطوري (اختياري)
- تخممرغ: يك عدد
- گشنيز: ۲-۳ قاشق غذاخوري ساطوري
- آرد: به ميزان لازم
- روغن: ۴ قاشق غذاخوري
۱- سيبزمينيها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد. ۳۰ دقيقه روي شعله متوسط سيبزميني را بپزيد تا نرم شود، سپس آبكش كرده و با گوشتكوب آن را له كنيد.
۲- پس از اينكه سيبزميني سرد شد، آن را در يك كاسه بريزيد. تخممرغ، پنير، فلفلساطوري و گشنيز را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا يكدست شود. نمك و فلفل كوكو را اندازه كنيد.
۳- دستان خود را به آرد آغشته كرده و مايه كوكو را به ۱۰ قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر كدام را به شكل توپ درآورده و سپس آن را كمي فشار دهيد تا به ضخامت ۲ سانتيمتر تخت شود.
۴- روغن را در يك تابه نچسب روي شعله متوسط داغ كنيد در هر نوبت ۳ يا ۴ كوكو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه كرده و ۲طرف آن را ۴ دقيقه سرخ كنيد، سپس با نان و سالسا سرو كنيد.
نکات آشپزی
۱- تخممرغ را قبل از اضافه كردن بزنيد تا يكدست شود اين كار بوي زخم تخممرغ را از بين ميبرد.
۲- گشنيز را ميتوانيد با جعفري جايگزين كنيد.
نظر کاربران
سلام
در مواد لازم پنیر نوشته نشده ولی در دستور پخت نوشته شده!!!!!!!!!!
بالاخره پنیر بریزیم یا نه و چه نوع پنیری؟؟