كوكوی چغالهبادام
یك كوكوی ابتكاری و متفاوت. برای تهیه آن از چغالههای درشت كه ارزانقیمتتر است استفاده كنید
برترین ها:
- مدت زمان آمادهسازی: 50 دقیقه
- مواد لازم برای 6-4 نفر
- سبزی كوكو: ۳۰۰ گرم
- تخممرغ درشت: ۴ عدد
- چغالهبادام: ۱۰۰ گرم
- آرد: یك قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
- بیكینگپودر: یكدوم قاشق چایخوری
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
دوسوم چغالهها را در غذاساز پوره كنید و بقیه را با چاقو خرد كنید تا زیر دندان بیاید سپس همه را با هم مخلوط كنید. در یك كاسه بزرگ سبزی، چغالهبادام، زردچوبه، آرد و بیكینگپودر را مخلوط كنید. تخممرغ را در یك كاسه جداگانه بزنید تا یكدست شود. تخممرغ را به مایه سبزی اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.مایه كوكو را با چنگال آنقدر بزنید تا كف كند سپس در یك تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و مایه كوكو را در آن بریزید. كوكو را با قاشق به صورت یكنواخت پخش كرده و در تابه را ببندید و پس از ۵ دقیقه شعله را كم كنید.پس از ۱۵ دقیقه كوكو را با احتیاط در یك دیس برگردانید. مقداری روغن در تابه ریخته و سمت دیگر آن را هم ۲۰ دقیقه با در بسته بپزید، سپس كوكو را برش زده و با سالاد شیرازی و نان سرو كنید.
نكات:
۱- اگر مایه كوكو پس از اضافه كردن تخممرغ سفت بود، یك تخممرغ دیگر اضافه كنید.
2- دلیل هم زدن تخممرغ به صورت جداگانه آن است كه بوی زخم آن گرفته شود.
پ
ارسال نظر