۲۳۳۰۹
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

كوكوی چغاله‌بادام

یك كوكوی ابتكاری و متفاوت. برای تهیه آن از چغاله‌های درشت كه ارزان‌قیمت‌تر است استفاده كنید

برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

  • مدت زمان آماده‌سازی: 50 دقیقه
  • مواد لازم برای 6-4 نفر
مواد لازم
  • سبزی كوكو: ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ درشت: ۴ عدد
  • چغاله‌بادام: ۱۰۰ گرم
  • آرد: یك قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یك قاشق چایخوری
  • بیكینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق چایخوری
  • روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

دوسوم چغاله‌ها را در غذاساز پوره كنید و بقیه را با چاقو خرد كنید تا زیر دندان بیاید سپس همه را با هم مخلوط كنید. در یك كاسه بزرگ سبزی، چغاله‌بادام، زردچوبه، آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط كنید. تخم‌مرغ را در یك كاسه جداگانه بزنید تا یكدست شود. تخم‌مرغ را به مایه سبزی اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.مایه كوكو را با چنگال آنقدر بزنید تا كف كند سپس در یك تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و مایه كوكو را در آن بریزید. كوكو را با قاشق به صورت یكنواخت پخش كرده و در تابه را ببندید و پس از ۵ دقیقه شعله را كم كنید.پس از ۱۵ دقیقه كوكو را با احتیاط در یك دیس برگردانید. مقداری روغن در تابه ریخته و سمت دیگر آن را هم ۲۰ دقیقه با در بسته بپزید، سپس كوكو را برش زده و با سالاد شیرازی و نان سرو كنید.

نكات:

۱- اگر مایه كوكو پس از اضافه كردن تخم‌مرغ سفت بود، یك تخم‌مرغ دیگر اضافه كنید.
2- دلیل هم زدن تخم‌مرغ به صورت جداگانه آن است كه بوی زخم آن گرفته شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج