۲۳۲۸
۵ نظر
۵۱۸۲
۵ نظر
۵۱۸۲
پ

تزئين كيك با خمير فوندانت

ابتدا كيك اسفنجي مورد نظر را يكدست خامه كشيده و آستر خامه‌اي آن را به‌طور كامل صاف مي‌كنيم. دقت مي‌كنيم همه اطراف كيك صاف و تراز باشد.

برترین مجله اینترنتی ایران


ابتدا كيك اسفنجي مورد نظر را يكدست خامه كشيده و آستر خامه‌اي آن را به‌طور كامل صاف مي‌كنيم. دقت مي‌كنيم همه اطراف كيك صاف و تراز باشد.



ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب‌جوش مي‌گذاريم تا ذوب شود. گلوكز و گليسيرين را به مواد اضافه كرده و رنگ و اسانس دلخواه را نيز به مايعات مي‌افزاييم و مواد حاصل را وقتي يكدست شدند از روي حرارت برمي‌داريم.



مايه آماده شده را داخل پودرقند ريخته و همه را با هم خمير مي‌كنيم. اگر مواد شل شد، پودر قند و اگر كمي سفت شد، به آن گليسيرين اضافه مي‌كنيم تا خمير مطلوبي به‌دست آيد.



خمير فوندانت را با وردنه پهن كرده و دور وردنه مي‌پيچيم و روي كيك پهن مي‌كنيم. در اين زمان، اطراف خمير را با دست به آرامي حالت داده و به ديوار‌هاي كيك مي‌چسبانيم.



با اضافه‌هاي خمير كه باز شده و از اطراف كيك بريده‌ايم، طرح‌هاي گل و نواري توسط كاترهاي مختلف برش زده و براي تزئين دور كيك كنار مي‌گذاريم و پس از انجام مراحل، دورتادور كيك مي‌چسبانيم.



وسيله‌اي كه در تصوير مي‌بينيد اتوي سرد فوندانت نان است كه براي صاف كردن خمير روي كيك از آن استفاده مي‌كنيم تا جاي انگشتان روي كيك باقي نماند.



در نهايت روي خمير را برس مي‌كشيم تا پودر اضافه آن از بين برود



مقداري رنگ صورتي خوراكي را رقيق كرده و با قلم روي خمير، طرح‌هاي دلخواه و نامنظم ايجاد مي‌كنيم. پس از اين كار، مي‌توانيم با كمي شهد مرباي سيب يا زردآلو يا براق‌كننده كيك (بريلو) روي كيك را برس زده و براق كنيم.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سلام
    مرسی خیلی خوشگله
    1- می شه فقط گل درست کرد و روی خامه گداشت(کل کیک رو با خمیر نپوشاند)
    2- صدف ها چه طوری درست شدند

  • شیرین

    سلام خسته نباشید میشه بگید گلوکز و گریسیرین رو از کجا باید بخریم

  • mahsa

    سلام خسته نباشید .مقدار و اندازشونو میشه بگید ممنون میشم

  • مهبد طبیبی

    برای درست کردن هر غذا و شیرینی ، دسر ... مواد و اندازه آن مورد نیاز است!
    برای خمیر فوندانت مواد اولیه و مقدار آن ذکر نشده است....

  • بدون نام

    هیچ وقت خمیر فوندانت و خوتون درست نکنید مواد اولیه تو ایران افتضاح است و اصلاجواب نمیده و بعد دستتون از کار میفته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج