تزئين كيك با خمير فوندانت
ابتدا كيك اسفنجي مورد نظر را يكدست خامه كشيده و آستر خامهاي آن را بهطور كامل صاف ميكنيم. دقت ميكنيم همه اطراف كيك صاف و تراز باشد.
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static1.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
ابتدا كيك اسفنجي مورد نظر را يكدست خامه كشيده و آستر خامهاي آن را بهطور كامل صاف ميكنيم. دقت ميكنيم همه اطراف كيك صاف و تراز باشد.
ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آبجوش ميگذاريم تا ذوب شود. گلوكز و گليسيرين را به مواد اضافه كرده و رنگ و اسانس دلخواه را نيز به مايعات ميافزاييم و مواد حاصل را وقتي يكدست شدند از روي حرارت برميداريم.
مايه آماده شده را داخل پودرقند ريخته و همه را با هم خمير ميكنيم. اگر مواد شل شد، پودر قند و اگر كمي سفت شد، به آن گليسيرين اضافه ميكنيم تا خمير مطلوبي بهدست آيد.
خمير فوندانت را با وردنه پهن كرده و دور وردنه ميپيچيم و روي كيك پهن ميكنيم. در اين زمان، اطراف خمير را با دست به آرامي حالت داده و به ديوارهاي كيك ميچسبانيم.
با اضافههاي خمير كه باز شده و از اطراف كيك بريدهايم، طرحهاي گل و نواري توسط كاترهاي مختلف برش زده و براي تزئين دور كيك كنار ميگذاريم و پس از انجام مراحل، دورتادور كيك ميچسبانيم.
وسيلهاي كه در تصوير ميبينيد اتوي سرد فوندانت نان است كه براي صاف كردن خمير روي كيك از آن استفاده ميكنيم تا جاي انگشتان روي كيك باقي نماند.
در نهايت روي خمير را برس ميكشيم تا پودر اضافه آن از بين برود
مقداري رنگ صورتي خوراكي را رقيق كرده و با قلم روي خمير، طرحهاي دلخواه و نامنظم ايجاد ميكنيم. پس از اين كار، ميتوانيم با كمي شهد مرباي سيب يا زردآلو يا براقكننده كيك (بريلو) روي كيك را برس زده و براق كنيم.
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
سلام
مرسی خیلی خوشگله
1- می شه فقط گل درست کرد و روی خامه گداشت(کل کیک رو با خمیر نپوشاند)
2- صدف ها چه طوری درست شدند
سلام خسته نباشید میشه بگید گلوکز و گریسیرین رو از کجا باید بخریم
سلام خسته نباشید .مقدار و اندازشونو میشه بگید ممنون میشم
برای درست کردن هر غذا و شیرینی ، دسر ... مواد و اندازه آن مورد نیاز است!
برای خمیر فوندانت مواد اولیه و مقدار آن ذکر نشده است....
هیچ وقت خمیر فوندانت و خوتون درست نکنید مواد اولیه تو ایران افتضاح است و اصلاجواب نمیده و بعد دستتون از کار میفته